Trump ile görüşen Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro’da coronavirüs (Beyaz Saray acil toplanıyor)

<img src="https://cdn1.ntv.com.tr/gorsel/Oe46NY_l-UOnf0hGbuhEhg.jpg?width=600&mode=crop&scale=both" alt="Trump ile görüşen Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro’da coronavirüs iddiası (Beyaz Saray acil toplanıyor)
” />

ABD ve Brezilya basını, geçen hafta Trump ile görüşen Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro’da coronavirüs tespit edildiğini duyurdu. Ancak daha sonra bir açıklama yapan Bolsonaro’nun oğlu Eduardo Bolsonaro  test sonuçlarının negatif çıktığını açıkladı. Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin negatif çıktığını belirterek, “Medyada çıkan sahte haberlere inanmayın” ifadesini kullandı. Öte yandan medyadaki haberlerin ardından Beyaz Saray’da bu akşam TSİ 22.00’da acil bir toplantı yapılacağını duyuruldu. Toplantıda ABD’de olağanüstü hal uygulanacağına yönelik bir açıklama yapılabileceği belirtiliyor. 
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip corona virüs şu ana dek 120’den fazla ülke ve bölgeye yayıldı. Corona virüs dünya genelinde son bilgilere göre 126 bini aşkın kişiye bulaşırken 4 bin 700’den fazla kişi hayatını kaybetti.  Hayatını kaybedenlerin sayısı İtalya’da 1016’ya,  İran’da ise 514’e yükseldi. İran Genelkurmayı sokak ve caddeleri boşaltacaklarını açıkladı. İspanya ise ülke genelinde 15 günlük OHAL ilan etti. 

Devamı: Trump ile görüşen Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro’da coronavirüs (Beyaz Saray acil toplanıyor)

Kaynak: NTV

Bunu Okudunuz mu?

Çocuklarda görülen PANS ve PANDAS sendromlarına dikkat!

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Şirin Seçkin, “Erkek çocuklarda daha sık görülen PANS ve …

28 Eylül 2024 günün öne çıkan sağlık haberleri…

Sağlık alanında en güncel gelişmeler, Türkiye ve dünyadan en önemli sağlık haberleri, sağlıklı zayıflamak için …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.