Düzce tıpta torpilli kadro ilanları!

Düzce Üniversitesi Rektörlüğünden:

AKADEMİK PERSONEL ALINACAKTIR

“Üniversitemiz birimlerine; 2547 sayılı Kanunun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Ek Koşulları’nın ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır. Müracaat edecek adayların devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir.

1 – Profesör ve Doçent başvuruları Rektörlük Personel Daire Başkanlığına, Yardımcı Doçent başvuruları ilgili birimlere 16.06.2016-30.06.2016 tarihleri arasında şahsen yapılacaktır.

2 – Yardımcı doçent adayları yabancı dil sınavına tabi tutulacaktır.

3 – Adayların atanabilmeleri için; ilan edilen kadronun bölümüne/programına/anabilim dalına uygun alandan mezun olmaları ve ilan edilen derecelere atanabilecek yeterliliğe sahip olmaları gerekmektedir.

4 – Adaylar; dilekçelerine ekleyecekleri öğrenim belgelerini, özgeçmiş ile bilimsel çalışma ve yayınlarını, aday etkinlik puan listelerini, yabancı dil sınav belgesini (yardımcı doçent adayları için) kapsayan dosyalarını içeren (yardımcı doçent ve doçent adayları dört adet CD, profesör adayları altı adet CD) 1 adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte teslim edeceklerdir.

5 – Yardımcı Doçent adaylarının öğrenim belgelerini noterlere ya da aslını getirmek kaydıyla başvurdukları birimlerin amirlerine, profesör ve doçent adaylarının ise Personel Daire Başkanlığına onaylatması gerekmektedir.

6 – Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul’ca denkliğinin onaylanmış olması gerekir.”

Tıp Fakültesi
Dahili Tıp Bilimleri İç Hastalıkları Doçent 2 1 Metaplastik meme kanseri konusunda çalışmış olmak.
Kardiyoloji Yrd.Doç. 4 1 Koroner kollateral gelişimine D vitamininin etkileri konusunda çalışmış olmak.
Radyoloji Yrd.Doç 2 1 Konjenital peritoneal bantlara bağlı ince bağırsak opstrüksiyonları kunusunda çalışmış olmak.
TIP FAKÜLTESİ
Cerrahi Tıp Bilimleri Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Doçent 2 1 Solventlerin ve gürültünün işitme üzerine etkileri konusunda çalışmış olmak.
Doçent 2 1 Burun tıkanıklığı cerrahisinin hasta tarfından değerlendirilmesi konusunda çalışmış olmak.
Ortopedi ve Travmatoloji Yrd.Doç. 4 1 Hyaluronik asidin ön çapraz bağ üzerine etkileri konusunda çalışmış olmak.
Yrd.Doç. 4 1 Fiziksel olarak aktif hastalarda alçılama tedavileri konusunda çalışmış olmak.
Tıbbi Patoloji Doçent 1 1 Meme ve troid kanserleri patolojileri konusunda çalışmış olmak.
Temel Tıp Bilimleri Tıbbi Biyokimya Yrd.Doç 4 1 Tıp doktoru ve tıpta uzman olmak ve organ saklama solüsyonları konusunda çalışmış olmak.

Bunu Okudunuz mu?

Türkiye’nin En Kapsamlı İntörn Doktor Çalışma Yönergesi Düzce Tıptan!

TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI İNTÖRN YÖNERGESİ DÜZCE TIPTAN GELDİ T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜTıp Fakültesi Fakültemiz “İntörn …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.