Selçuk Tıp Personel işlerinden TUS’ta büyük skandal!

2016 TUS ilkbahar dönemi ek yerleştirme kadrolarında büyük bir skandala imza atıldı.

TIPFAK’ın yaptığı “Selçuk Tıpa TUS ŞOKU!” adlı haberinden sonra ÖSYM’ye telefon yağdıran Tusiyerler durumunun düzeltilmesini sağladı.

Alınan duyumlara göre;
Ek kontenjanlarda Selçuk Tıp’ta 34 kadrodan sadece 3’ü tercih edilmiş ve 31’i boş kalmış gibi duyurulan ek kontenjanlarda, Selçuk Tıp fakültesi personel işlerinin ÖSYM’ye kadroların yanlış iletildiği bu yüzden ek kontenjanların yanlış açıklandığı yönde.

Sitemizde ki haberden sonra durumu araştıran ve Selçuk Tıp personel işlerini arayan tusiyerler Selçuk tıp personel işlerinin yaptığı hatayı düzeltilmesi sağladı. ÖSYM’yi arayan Selçuk tıp personel işleri durumu düzelttirdi ve kısa sürede ÖSYM ek kontenjan tablosunu yeniledi!

İşte Selçuk Tıp kadrolarının kronolojik durumu;

Hata düzeltildikten sonra ise;

Hatalı olarak açıklanan kadroları tercih yapanlar tercihlerimi görüntüle dediklerinde Selçuk Tıp’ın kadrolarında bu uyarıyı vermekte”BU PROGRAM İPTAL EDİLMİŞTİR. TERCİHİNİZİ DEĞİŞTİRİNİZ.”
Haber izin alınmaksızın kullanılamaz!

Bunu Okudunuz mu?

Mart 2022 TUS’ta tercih yapacaklara SB’dan müjde!

  Bu gönderiyi Instagram’da gör   TIP Öğrencileri Platformu ⚕️🩺 (@tipfakcom)’in paylaştığı bir gönderi

Uzm.Dr.Tuğba Naziroğlu ile Göğüs Hastalıkları Uzmanlığı

Uzm.Dr.Tuğba Naziroğlu ile Göğüs Hastalıkları Uzmanlığını konuştuk…. Bu gönderiyi Instagram'da gör TIP Öğrencileri Platformu ⚕️🩺 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.