Kıbrıs Rum kesiminde ilk vakalar, Almanya’da ilk ölümler (Corona virüste son durum)

<img src="https://cdn1.ntv.com.tr/gorsel/RFdrnCljx02XvIVGEwPTwQ.jpg?width=600&mode=crop&scale=both" alt="Kıbrıs Rum kesiminde ilk vakalar, Almanya’da ilk ölümler (Corona virüste son durum)” />

Dünya genelinde corona virüs vakaları 110 bini, ölü sayısı ise 3 bin 800’ü aştı.  Virüs nedeniyle, Çin ana karası dışında İtalya’da 366, İran’da 237, Güney Kore’de 53, Fransa’da 21, İspanya’da 26, Japonya’da 14, Irak’ta 7, Avustralya’da 3, İngiltere’de 3, Hollanda’da ve ABD’de 22 kişi yaşamını yitirdi. Almanya’da corona virüs nedeniyle ilk kez iki kişi yaşamını yitirdi. Güney Kıbrıs’ta ilk iki vaka tespit edildi. Fransa’da virüsten etkilenen bölgelerdeki okul ve üniversitelerin belirli bir süre boyunca kapatılacağı açıklandı. Diğer taraftan, Paris’te her yıl 20 milyon kişinin ziyaret ettiği Disneyland’ın bir  çalışanında corona virüs tespit edildi. Hollanda’da vaka sayısı 321’e, İngiltere’de 319’a, Fransa’da ise bin 209’a yükseldi. Suudi Arabistan ise ülkeye girişte sağlık ile ilgili yanıltıcı bilgi verenlere 500 bin riyale (yaklaşık 815 bin Türk lirası) kadar para cezası verilebleceğini duyurdu. 

Devamı: Kıbrıs Rum kesiminde ilk vakalar, Almanya’da ilk ölümler (Corona virüste son durum)

Kaynak: NTV

Bunu Okudunuz mu?

Deri Sağlığına Dikkat: Xerosis Cutis Nedir Ve Nasıl Tedavi Edilir?

En önemli deri hastalıklarından biri olarak Xserosis Kcuis öne çıkmaktadır. Aynı zamanda Türkçe olarak ise …

İşlenmiş gıda olarak biliniyordu! Sağlığa faydalı olduğu ortaya çıktı

Asya mutfağına özgü ve bitkisel bir süt ürünü olan soya sütünün sağlık için yararlı olduğu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.