İşte Müezzinoğlu’na verilen yeni bakanlık…

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Külliye’de görüşen Başbakan Yıldırım, Efkan Ala’nın İçişleri Bakanlığı görevinden ayrılarak yerine Süleyman Soylu’nun getirildiğini açıkladı.

SÜLEYMAN SOYLU İÇİŞLERİ BAKANI OLDU
Binali Yıldırım’ın açıklaması şu şekilde oldu; “İçişleri Bakanımız Bursa Milletvekili Efkan Ala’nın istifasıyla boşalan Bakanlığa, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, boşalan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına da Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu atanmıştır” dedi.

Bunu Okudunuz mu?

64. Hükümet Yeni Sağlık Bakanı Belli Oldu!

Mehmet Müezzinoğlu 64. Hükümette de Sağlık Bakanı olarak devam edecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 64. …

1 yorum

  1. EMEKLİLERİN BANKA PROMOSYONLARI YİNE SUYA DÜŞER Mİ?!
    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı iken Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik oldu, Emeklilerin banka promosyonları suya düştü!
    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı iken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu, Emeklilerin banka promosyonları suya düştü!
    Oldu olacak, çıktı çıkacak, banka yetkilileriyle görüşüldü, son değerlendirmeler yapıldı, hemen verilecek denilirken, emeklilerin dört gözle bekledikleri promosyonları bir türlü bankalardan alıp, onlara vermeleri maalesef her iki bakanımıza da nasip olmadı.
    Geçmiş dönemde Sağlık Bakanlığı da yapan Dr.Mehmet Müezzinoğlu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız oldu. Hayırlı uğurlu olsun, hayırlı icraatlara imza atmalarını dilerim.
    İnşallah bu defa promosyonlar suya düşmez! İnşallah bu defa suyun içerisinden çıkarılıp, göreve dün gelen Sayın Mehmet Müezzinoğlu tarafından kurban bayramından önce tüm emeklilerimize gerçek ve sevindirici haber verilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.