Seyahat yasağı hangi illerde kaldırılırdı? Yolculuk yasağı devam eden iller hangileri? Cumhurbaşkanı son dakika duyurdu!

Seyahat yasağı kaldırılan iller hangileri? sorusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonrası yaptığı açıklamanın ardından gündeme geldi. Normalleşme süreci kapsamında değerlendirme yapan Erdoğan, seyahat yasağının 9 ilde daha kaldırıldığını duyurdu. Geçtiğimiz hafta da iller arası seyahat giriş çıkışı 7 ilde daha kaldırılmıştı. Peki, hangi illerde seyahat yasağı kaldırıldı, giriş çıkış yasağı kaldırılan iller hangileri? Seyahat kısıtlaması hangi illerde devam ediyor? İşte, Erdoğan’ın o konuyla ilgili yaptığı son dakika açıklamadan öne çıkanlar ve daha önce seyahat yasağının kaldırıldığı iller.

Devamı: Seyahat yasağı hangi illerde kaldırılırdı? Yolculuk yasağı devam eden iller hangileri? Cumhurbaşkanı son dakika duyurdu!

Kaynak: Hürriyet

Bunu Okudunuz mu?

SOĞAN, MİDE VE BAĞIRSAK KANSERİNE KARŞI KORUYOR: Soğanın Faydaları Nelerdir? Soğan Neye İyi Gelir, Nasıl Kullanılır?

Soğan dünyanın tüm bölgelerinde kullanılan evrensel bir bitkidir. Bazıları özellikle antioksidanlar açısından zengin olan birkaç …

Kardiyologlar uyarıyor: Göz ardı etmemeniz gereken 9 ilginç semptom

Kalp krizi denildiğinde akıllara göğsü tutma, aşırı terleme ve nefes nefese kalma gibi belli başlı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.