AYETEL KÜRSİ DUASI OKU – Bakara Suresi 255. Ayet Türkçe ve Arapça Okunuşu, Fazileti, Diyanet Meali ve Anlamı Dinle

Ayetel Kürsi Duası Türkçe Dinle ve Oku sayfamızda, halk arasında bir dua ya da sure olarak bilinmesine rağmen Kur’an-ı Kerim içerisinde Bakara Suresi’nin 255. ayeti kerimesi olan ayet hakkında bilgiler yer almaktadır. Ayetel Kürsi duası nazar, bela, musibetlerden korunma ve şifa kaynağı olması nedeniyle Müslümanların sıkça okudukları ayetler arasında yer alır. Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V) efendimiz kötülüklerin, musibetlerin ve diğer tüm her şeyin şerlerinden Hz. ALLAH’a sığınmış ve devamlı olarak Ayetel Kürsi’yi dua olarak okumuşlardır. Ayet-el Kürsi Türkçe ve Arapça okunuşu sayfamızda Ayet el Kürsi anlamı, açıklaması, fazileti, faydaları ve Diyanet Meali yer almaktadır. Ayrıca sayfamız içerisinde Diyanet tarafından hazırlanmış olan Arapça Okunuşu ve Türkçe anlamı videosu izlenebilir.

Devamı: AYETEL KÜRSİ DUASI OKU – Bakara Suresi 255. Ayet Türkçe ve Arapça Okunuşu, Fazileti, Diyanet Meali ve Anlamı Dinle

Kaynak: Hürriyet

Bunu Okudunuz mu?

Doç. Dr. Batık: “Psikolojik Danışmanlık Hizmetlerine Olan İhtiyaç Artıyor”

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Samsun İl Temsilcisi Doç. Dr. Meryem Vural Batık, artan …

Obeziteyle mücadele bebeklikten başlıyor

Prof. Dr. Müfide Nuran Akçay, “Çocuk, yaşıtlarından, akranlarından biraz iri ise mutlaka bir çocuk doktoruna …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.