Son dakika haberler: Ankara'da veteriner Hekim Yağmur Denli'ye eski sevgilisi kâbusu yaşattı

Ankara’da veteriner hekim Yağmur Denli (33), 1 yıl birlikte olduğu eski sevgilisi N.A.’nın yaklaşık 6 ay boyunca kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. Veteriner Denli yüzünde ve vücudunda oluşan darp izlerinin fotoğrafları ile şikayette bulundu. Denli, uzaklaştırma tedbirine rağmen eski sevgilisinin tehditlerine devam ettiğini, bu yüzden adresini, telefon numarasını değiştirdiğini ifade ederek, “Umarım bu konu bu şekilde biter. Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Şu an bütün tedbirler alınmış durumda; ama her zaman tedirgin yaşamak çok isteyebileceğim bir şey değil.” dedi. Yağmur Denli, 6 ay boyunca fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü belirterek, “Yüzümde morluklarla geziyordum. Öyle bir, iki vurmak değil, bildiğiniz tekme tokat dayak yiyordum, işkence, sadistlik boyutundaydı” dedi.

Devamı: Son dakika haberler: Ankara'da veteriner Hekim Yağmur Denli'ye eski sevgilisi kâbusu yaşattı

Kaynak: Hürriyet

Bunu Okudunuz mu?

Kış mevsiminin şifa deposu toprakla buluştu: Göğsü yumuşatıyor, canlı ve dinç tutuyor

Denizli’de 11 yıldan bu yana arklı salep türlerini yetiştiren ve “Salep dede” olarak bilinen 77 …

Şiddetli yağış uyarısı nedeniyle riskli bölgedeki hastalar geceyi hastanede geçirebilecek

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, şiddetli yağış uyarısı nedeniyle riskli bölgelerdeki hastaların istemeleri halinde gece hastanelerde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.