Manchester City Chelsea maçı hangi kanalda, saat kaçta ve ne zaman? İşte Şampiyonlar Ligi final maçı canlı yayın bilgisi! (Şifresiz yayınlanacak)

Şampiyonlar Ligi final maçı hangi kanalda sorusu sporseverlerin gündemine geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City Chelsea karşılaşması ile kupa sahibini bulacak. İki İngiliz ekibi Manchester City ile Chelsea, Portekiz’in Dragao Stadı’nda Avrupa’nın en büyük kupası için kıran kırana mücadele verecek. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi finaline çıkan Manchester City ile ikinci kez şampiyon olmak isteyen Chelsea’nin karşılaşacağı Şampiyonlar Ligi final maçı canlı yayınla ekranlara gelecek. Manchester City Chelsea Şampiyonlar Ligi maçının saat kaçta başlayacağı karşılaşma öncesi merak konusu oldu. Peki, Manchester City Chelsea maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte, maça dair tüm detaylar.

Devamı: Manchester City Chelsea maçı hangi kanalda, saat kaçta ve ne zaman? İşte Şampiyonlar Ligi final maçı canlı yayın bilgisi! (Şifresiz yayınlanacak)

Kaynak: Hürriyet

Bunu Okudunuz mu?

22 Eylül 2024 günün öne çıkan sağlık haberleri…

Sağlık alanında en güncel gelişmeler, Türkiye ve dünyadan en önemli sağlık haberleri, sağlıklı zayıflamak için …

Nijerya'da yaklaşık 26 milyon kişinin açlık tehlikesi altında olduğu bildirildi

Nijerya Kızıl Haç Derneği, ülkede gıda güvensizliği nedeniyle yaklaşık 26 milyon kişinin açlık tehlikesi altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.