Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti.

Avicenna Bilim Topluluğu 3. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi

28 Nisan 2017 - 30 Nisan 2017

Avicenna Bilim Topluluğu 3. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresine hazırlanıyor!

Kurulduğu günden bu yana bilimsel ve sosyal faaliyetler yürüten, fayda esaslı çalışan ve daima yenilikçi, üretken hekimler yetiştirmeyi hedefleyen Avicenna muhteşem bir kongre ile yeniden tüm bilim severleri Konya’da buluşturmak için hazırlıklarına başladı.

Avicenna Bilim Topluluğu olarak 3. Ulusal Tıp Kongremizi “Metabolik Sendrom”başlığı altında organize ediyoruz.
Çağımızın en önemli problemlerinden biri olan Metabolik Sendrom konusunda daha önce hiç yapılmamış bir kongre sizleri bekliyor.
Kongremizde Metabolik Sendromu, güncel tedavileri, cerrahi girişimleri dahil birçok farklı yönü ile dinleyecek, bilimsel doygunluğa ulaşacaksınız.
Bugüne kadar hem sizlerin hem kıymetli akademisyenlerimizin hem de kendi öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmalarla insan vücudunun moleküler dünyasında görülmemiş bir yolculuğa çıkacaksınız.
Tüm bunların yanısıra bizim sıcacık ev sahipliğimiz eşliğinde medeniyet şehri Konyamızın güzellikleri ile keyifli vakit geçirebileceksiniz.

Bizler hekimliğin aslında bir “umut olma” sanatı olduğunu bilerek yola çıktık ve bu yolda siz değerli meslektaşlarımızla biraraya geleceğimiz, tecrübe paylaşımında bulunacağımız, yeni bakış açıları geliştireceğimiz ve asla kopmayacak dostluklar kuracağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

28, 29, 30 Nisan 2017 tarihinde görüşmek üzere…

Avicenna Ailesi sizi bekliyor!

Detaylar

Başlangıç:
28 Nisan 2017
Bitiş:
30 Nisan 2017
Etkinlik Kategori:
Etkinlik etiketleri:
Website:
http://www.avicennabilim.org/

Organizatör

Mekan

Konya,Türkiye+ Google Haritalar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.