Ä°BB’den "Yürü Be Ä°stanbul" kampanyası: Bir haftada 50 bin adım atana ücretsiz tek geçiş hakkı

Ä°stanbul Büyükşehir Belediyesi (Ä°BB) sağlıklı yaşama teşvik için “Yürü Be Ä°stanbul” kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında bin adım atanlara Beltur’dan kahve hediye edilirken, bir haftada 50 bin adım atan Ä°stanbullulara da tek geçişlik ücretsiz ulaşım hakkı verilecek.

Ä°stanbul Büyükşehir Belediyesi (Ä°BB) sağlıklı yaşama teşvik için Beltur aracılığıyla “Yürü Be Ä°stanbul” kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında bir haftada 50 bin adım atan ilk 2.500 kişiye tek geçişlik ücretsiz ulaşım hakkı verilecek.

ÜCRETSİZ KAHVEDEN SONRA ÜCRETSİZ ULAŞIM

Cep telefonuna indirilen “Yürü Be Ä°stanbul” uygulaması üzerinden BELTUR şubelerinden ücretsiz kahve içmek de mümkün. Uygulamayı indiren Ä°stanbullular, günlük 1000 adım attıktan sonra gittiği BELTUR şubesinden ücretsiz kahve alabilecek.

Android ve App Store’den indirilebilen “Yürü Be Ä°stanbul” uygulamasıyla adım atarlarını kayıt altına alıp 50 bin adıma ulaşan Ä°stanbullular, kendilerine verilecek kodla BELBÄ°M üzerinden tek geçişlik ücretsiz ulaşım hakkına sahip olacak.

Devamı: Ä°BB’den "Yürü Be Ä°stanbul" kampanyası: Bir haftada 50 bin adım atana ücretsiz tek geçiş hakkı

Kaynak: NTV

Bunu Okudunuz mu?

Heimlich manevrası hayat kurtardı

Afyonkarahisar’da boğazına şeker kaçan 4 yaşındaki çocuk öğretmenin zamanında yaptığı Heimlich manevrası ile hayatta kaldı. …

‘Her hastalığa iyi gelen damla’ uyarısı

Sosyal medyada kendisini fitoterapi ve natuoropati uzmanı olarak tanıtan T.Y, katarakt hariç görme bozukluklarını ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.