Hindiba otunun faydaları

İklim krizi, sanayi atıkları, havanın kirlenmesi, gıdaların DNA’sının bozulması, salgın hastalıkları ve bunun gibi pek çok konu son zamanlarda beslenmeye bağlı sağlık problemlerinin çok yüksek oranda artmasına, insanların vücut bağışıklık sistemlerini koruyabilmek içinde sık sık gıda takviyesi kullanmasına neden oldu. Öyle ki bir süre sonra bu gıda takviyelerini kullanmak istemeyen insanların etkisiyle bitkisel ürünler daha fazla araştırılmaya ve kullanılmaya başladı. İnsanların, sağlıklı bir bedene sahip olmak için bitkisel ürünlere yönelmesi hem bu zamana kadar adını pek fazla duymadığımız çok fazla sebzenin, meyvenin ve bitkinin öğrenilmesine hem de bu bitkilerin farklı yöntemlerle mutfaklarımızda kullanılmasına neden oldu. İşte son zamanlarda bağışıklık sistemimizi güçlendirmek adına giriştiğimiz araştırmalarda adını daha fazla duyduğumuz bitkilerden biri de Hindiba otu.

Devamı: Hindiba otunun faydaları

Kaynak: HaberTürk

Bunu Okudunuz mu?

Heimlich manevrası hayat kurtardı

Afyonkarahisar’da boğazına şeker kaçan 4 yaşındaki çocuk öğretmenin zamanında yaptığı Heimlich manevrası ile hayatta kaldı. …

‘Her hastalığa iyi gelen damla’ uyarısı

Sosyal medyada kendisini fitoterapi ve natuoropati uzmanı olarak tanıtan T.Y, katarakt hariç görme bozukluklarını ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.