kaktüs yetiştirmenin faydaları…

Yaşadığımız yerde, evimizde, işyerimizde ya da atölyemizde dekorasyonu güçlendiren en önemli şeylerden biri de çiçekler. Annelerimizin evlerinden alışık olduğumuz üzere yaşadığımız yerde çiçeklerin olması hem bize kendimizi iyi hissettiriyor hem de bulunduğumuz alana güzel bir görünüm veriyor. Ancak koşuşturması bitmeyen şehir hayatlarında çiçek bakımı oldukça zor. Işığını ve ısısını ayarlamak, suyunu vermeyi unutmamak gibi faktörler devreye girince pek çoğumuz aslında çiçek bakamadığımızla yüzleşiyoruz. Böyle durumlarda çoğumuzun eli aslında bakımı da oldukça kolay olan kaktüse gidiyor. Kaktüs yetiştirmek diğer çiçeklere oranlar daha kolay olduğu için son zamanların en popüler çiçeklerinden biri de kaktüsler. Öyle ki artık birine hediye gönderirken bile şık saksılar içine yerleştirilmiş küçük kaktüsleri tercih edebiliyoruz. Kaktüsü evde yetiştirmek de oldukça kolay.

Devamı: kaktüs yetiştirmenin faydaları…

Kaynak: HaberTürk

Bunu Okudunuz mu?

Ordu’da karbonmonoksit zehirlenmesi: 1 kişi hayatını kaybetti

Ordu’nun Çaybaşı ilçesinde mutfak tüpünden sızan karbonmonoksitten zehirlenen kişi hayatını kaybetti. İlçenin Merkez Mahallesi’nde ikamet …

27 Eylül 2024 günün öne çıkan sağlık haberleri…

Sağlık alanında en güncel gelişmeler, Türkiye ve dünyadan en önemli sağlık haberleri, sağlıklı zayıflamak için …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.