Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? (2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları)

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi için geri sayım başladı. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan duyuru sonrasında 11 bin 317 işçi alımı yapılacağı açıklanmıştı. İŞKUR üzerinden tamamlanan başvuruların ardından kura çekimi için tarihler belli oldu. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta?

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 317 sürekli işçi alımı için kura çekimi tarihi yaklaşıyor. Personel alımı tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından gündeme işçi alımı kura çekimi tarihleri geldi. Bakanlık tarafından paylaşılan bilgiler doğrultusunda işçi alımı kura çekimi için tarih ve saat bilgisi açıklandı. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta?
Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 317 sürekli işçi, 30 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 1183 sözleşmeli personel olmak üzere toplam 42 bin 500 işçi ve personel alım ilanı 28 Kasım’da Resmi Gazete’de yayımlanmıştı.
Personel alımı tercihlerinin tamamlanması ve yerleştirme işlemlerinin yapılmasıyla birlikte gündeme işçi alımı kura çekimi geldi. Bakanlıktan yapılan duyuru sonrasında işçi alımı kura çekimi için tarihler belli oldu.Buna göre; Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kura çekimi 28 Aralık 2022 Çarşamba günü (Yarın) Ankara’da yapılacak. Kura çekimi sabah saat 09.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
İlana göre, Sağlık Bakanlığı’nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 5 bin 80 temizlik görevlisi, 3 bin 559 güvenlik görevlisi (silahsız), 791 klinik destek elemanı, 604 hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, 275 elektrikçi, 188 boyacı, 121 marangoz, 284 ısıtma ve sıhhi tesisatçı, 261 bilgisayar sistem kurulum, bakım, onarım ve arıza giderme elemanı, 154 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı olmak üzere toplam 11 bin 317 sürekli işçi alınacak.
Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek.İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Devamı: Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? (2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları)

Kaynak: NTV

Bunu Okudunuz mu?

SOĞAN, MİDE VE BAĞIRSAK KANSERİNE KARŞI KORUYOR: Soğanın Faydaları Nelerdir? Soğan Neye İyi Gelir, Nasıl Kullanılır?

Soğan dünyanın tüm bölgelerinde kullanılan evrensel bir bitkidir. Bazıları özellikle antioksidanlar açısından zengin olan birkaç …

Kardiyologlar uyarıyor: Göz ardı etmemeniz gereken 9 ilginç semptom

Kalp krizi denildiğinde akıllara göğsü tutma, aşırı terleme ve nefes nefese kalma gibi belli başlı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.