Sigara ve kirli havanın etkilerinden kurtarıyor: Ciğerleri temizleyip vücudu toksinlerden arındıran kür!

Görevi, kanın oksijenlenmesini sağlamak olan akciğerler, göğüs kafesinin içinde, nefes alıp verdikçe genişleyen ve büzülen, kaburgaların sardığı kafesin içinde bulunan süngerimsi, elastik bir organdır. Dakikada 12 ile 14 kez nefes alıp verme hareketini yaparak havalanan akciğerler vücudun en hayati organlarından biridir. Akciğerlerin çalışmaması yaşamın sonu anlamına geliyor. İnsan sağlığı için bu denli önemli olan akciğer, adeta vücutta detoks görevi görüyor. Vücuttaki kirli kanın yenilendiği önemli bir organ olan akciğer dış etkenlerden kaynaklı olarak yıprandığı vakit hayati fonksiyonlarımız ciddi boyutlarda zarar görmüş oluyor. Sağlıklı bir yaşam için olmazsa olmaz akciğer sağlığı için dikkat edilmesi gereken önemli kilit noktaları bulunmaktadır. Akciğeri temizleyen kür tarifi ise sağlıklı bir için tam bir destek görevi görüyor.

Devamı: Sigara ve kirli havanın etkilerinden kurtarıyor: Ciğerleri temizleyip vücudu toksinlerden arındıran kür!

Kaynak: HaberTürk

Bunu Okudunuz mu?

Lübnan Sağlık Bakanı: "(1990'da biten) Lübnan iç savaşından beri yaşadığımız en kanlı gün bugün"

Lübnan Sağlık Bakanı Firas el-Ebyad, İsrail’in bugünkü saldırıları nedeniyle ülkede 1975-1990 yıllarındaki iç savaştan bu …

Yeni Atanan Antalya İl Sağlık Müdürü Göreve Başladı

Sağlık Bakanlığı tarafından Antalya İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Prof. Dr. Behzat Özkan, yeni görevine başladı. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.