Medeniyet Ü. Tıp Fakültesi Dönem 1 Öğrencileri Doktor Önlüklerini Giydi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem 1 Öğrencileri Doktor Önlüklerini Giydi

13 Aralık 2017 Çarşamba günü Üniversitemiz K Blok’ta gerçekleştirilen törende hem amfimizin adı Hekim Berke Amfisi olarak değiştirildi hem de Üniversitemiz Tıp Fakültemiz Dönem 1 öğrencileri doktor önlüklerini giyerek, doktorluğa ilk adımlarını attılar.

Sunuculuğunu Öğretim Görevlilerimizden Doç. Dr. Fatma Evren Daşdağ’ın yaptığı törende, Yrd. Doç. Dr. Mahmut Alpertunga Kara Hocamız amfimize adı verilen Hekim Berke hakkında bilgileri katılımcılar ile paylaşırken, Dönem 1 Öğrenci Temsilcisi Ramazan Melih Parlak bu özel gün hakkındaki duygularını ve yaşadığı heyecanını yaptığı samimi konuşması ile anlattı.

Törende Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Samastı ve Rektörümüz Prof. Dr. M. İhsan Karaman’ın yaptığı konuşmaların ardından önlük giyme merasimine geçildi.

Rektör Hocamızın törende yaptığı konuşmayı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

http://www.medeniyet.edu.tr/tr/haberler/tip-fakultemiz-donem-1-ogrencilerimiz-doktor-onluklerini-giydi#sthash.CFP4TDJ3.dpbs

Bunu Okudunuz mu?

Ücretsiz Tıp ve Tus notları Telegram paylaşım grubu

Ücretsiz Tıp ve Tus notları Telegram paylaşım grubu Katılmak için aşağıdaki linki tıklayın…https://t.me/covitus

Kahvaltı okul başarısını etkiliyor

Uzman Diyetisyen Çisem Gündüz, okulların açılmasıyla birlikte anne babalara seslenerek, “Kahvaltı yapmayan çocuklarda halsizlik, baş …

Bilim insanları açıkladı: Diyabetin erken belirtisi çocukken ortaya çıkıyormuş

Diyabet en sık görülen hastalıkların başında geliyor. Kan şekeri hastalığı olarak da bilinen diyabet, her …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.