İşte 3 boyutlu görüntülerle Yeni Cerrahpaşa!

Yeni Cerrahpaşaya ait üç boyutlu proje görüntüleri fakülte web sitesinde yayınlandı.

Cerrahpaşa’nın ne zaman yenileneceği sürekli konuşulurken, Yeni Cerrahpaşa projesinin gerçekleşmesi için uzun süredir devam eden çalışmaların ilk sonucu ortaya çıktı.

 TOKİ tarafından yapılacak projenin ilk aşaması olan ihale geçekleştirildi. Yeni projeye ait üç boyutlu proje görüntüleri fakülte web sitesinde yayınlandı.

Konuyla ilgili konuşan  İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof.Dr.Nuri Aydın, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin yapılanması ile ilgili ilk olarak Rektör Prof.Dr.Yunus Söylet döneminde başlatılan çalışmaların sonuna gelindiğini ifade etti.

Rektör Prof.Dr. Aydın , Mart ayı içerisinde TOKİ tarafından ilk aşama ihalenin yapıldığını, bunun da büyük emekler verilerek gelinen önemli bir nokta olduğunu vurguladı.

Hastane tamamlandığında eğitim ve hasta hizmetlerinin tamamıyla birbirinden ayrılacağını ifade eden Prof.Dr. Aydın, hastanenin 800 yatak kapasiteli ve son teknolojiyle donatılacak şekilde planlandığını söyledi.

Yeni Cerrahpaşa Tıp Fakültesi tamamlandığında 164 yoğun bakım yatağı, 36 genel ameliyathane, 7 günlük ameliyathane, 2 adet sezaryen ameliyathanesi , 1 adet hibrid ameliyathane ve 3000 araçlık kapalı otopark da yer alacak.

Kayank: medimagazin

Bunu Okudunuz mu?

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin başarısı Fransız basınının gündeminde

Fransa’nın dünyanın dört bir yanına Fransızca, İngilizce ve Arapça yayın yapan kanalı France 24, Cerrahpaşa …

Cerrahpaşa Dekanı: “TUS sınavlarında başarılı olmaları için teşvik ediyoruz”

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencilerinin olağanüstü bir başarıya imza attıklarını ve bu başarı ile gurur duyduklarını belirten …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.