Gençleştiren göz cerrahisi

“Ceyda Erenoğlu ile Sağlık” programında, göz ve göz çevresi estetiği anlamına gelen okuloplasti konusu masaya yatırılıyor. Programda, Dünya Göz Hastaneler Grubu Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Melike Gedar, okuloplasti uygulamalarının neler olduğunu, hangi uygulamaların tıbbi gereklilikten hangilerinin kozmetik ihtiyaçtan kaynaklandığını anlatıyor. Kapak estetiği ve gözaltı torbalarına yönelik cerrahi uygulamalardan botox gibi tamamlayıcı uygulamalara kadar çok sayıda işlemle ilgili bilgi veren Gedar, göz ve göz çevresi estetiğinde doğru cerrahi ve tamamlayıcı uygulamaların yüz güldüren sonuçlarına dikkat çekerek, “Bu uygulamalar sonucunda kişide belirgin bir gençleşme meydana geliyor. Son yıllarda kadınlar kadar erkekler de okuloplasti uygulamalarına rağbet ediyor” diyor. Konuya ilişkin merak edilen soruların yanıtları aşağıdaki videoda yer alıyor.

Devamı: Gençleştiren göz cerrahisi

Kaynak: HaberTürk

Bunu Okudunuz mu?

Kış mevsiminin şifa deposu toprakla buluştu: Göğsü yumuşatıyor, canlı ve dinç tutuyor

Denizli’de 11 yıldan bu yana arklı salep türlerini yetiştiren ve “Salep dede” olarak bilinen 77 …

Şiddetli yağış uyarısı nedeniyle riskli bölgedeki hastalar geceyi hastanede geçirebilecek

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, şiddetli yağış uyarısı nedeniyle riskli bölgelerdeki hastaların istemeleri halinde gece hastanelerde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.