Elazığ'da şehit Korgeneral Osman Erbaş için hüzün var… ''Yer bulamadık, 'Karargahta size yer boşaltayım' dedi''

Bingöl’den Tatvan’a gitmek üzere havalandıktan sonra Bitlis’te, kaza kırıma uğrayan helikopterde 10 asker ile birlikte şehit olan 8’inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş’ın acı haberi, Elazığ’da büyük üzüntüye neden oldu. 4 yıldır görev yaptığı Elazığ’da, halkla kurduğu samimi ilişkilerle anılan Korgeneral Erbaş’ın en çok da şehit yakınlarıyla ilgilendiği belirtildi. Şehit Erbaş’ın, kendilerine çok yardımı dokunduğunu anlatan Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Veysel Doğan, “Dernek olarak yer sıkıntımız olmuştu. Osman paşaya yer bulamadığımızı söyledik. Öyle samimi ve sıcak davrandı bize, ‘Oğlum, yer bulamadıysanız gelin, karargahta size bir yer boşaltayım; toplantınızı, her şeyinizi burada yaparsınız’ dedi” diye konuştu.

Devamı: Elazığ'da şehit Korgeneral Osman Erbaş için hüzün var… ''Yer bulamadık, 'Karargahta size yer boşaltayım' dedi''

Kaynak: Hürriyet

Bunu Okudunuz mu?

Kış mevsiminin şifa deposu toprakla buluştu: Göğsü yumuşatıyor, canlı ve dinç tutuyor

Denizli’de 11 yıldan bu yana arklı salep türlerini yetiştiren ve “Salep dede” olarak bilinen 77 …

Şiddetli yağış uyarısı nedeniyle riskli bölgedeki hastalar geceyi hastanede geçirebilecek

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, şiddetli yağış uyarısı nedeniyle riskli bölgelerdeki hastaların istemeleri halinde gece hastanelerde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.