Hafta içi sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? 1 Temmuz'da sokağa çıkma yasağı bitecek mi? Gece sokağa çıkma yasağı için yeni karar!

Hafta içi sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı sorusu, Kabine Toplantısı ile beraber netleşti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının gündemine ilişkin konuşurken, Türkiye’nin Covid-19’la mücadelesinde izlenecek yeni yol haritasını açıkladı. Aşılamanın hızlanmasıyla beraber vaka sayısında yaşanan düşüşle birlikte, sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli karar alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sokak kısıtlamalarının kaldırılması için 1 Temmuz’u işaret ederek, ” Konu ile ilgili ayrıntılar, İçişleri Bakanlığımızın genelgesiyle açıklanacaktır. ” dedi. Gece sokağa çıkma yasakları hafta içi sokağa çıkma yasağı pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günü uygulanıyordu. Peki, hafta içi sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? İşte, milyonların merak ettiği hafta içi yasakları hakkında bilgiler.

Devamı: Hafta içi sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? 1 Temmuz'da sokağa çıkma yasağı bitecek mi? Gece sokağa çıkma yasağı için yeni karar!

Kaynak: Hürriyet

Bunu Okudunuz mu?

Yoğurla karıştırıp kahvaltıda yiyince bağırsakları çalıştırıyor! Omega-3 deposu sindirim düzenleyici

Chia tohumları vücudumuzun ihtiyaç duyduğu besinlerle doludur. Yüksek seviyelerde protein, lif ve omega-3 yağ asitleri …

Okullar açıldı, hastalık sezonu başladı

Okullar açılır açılmaz çocuklarda hastalıkların görülmeye başladığını ve yayıldığını söyleyen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.