Hollanda Türkiye ne zaman maçı saat kaçta?.. Türkiye milli maç hangi kanalda yayınlanacak, şifresiz mi? Gözler ilk 11 kadrosunda!

Hollanda Türkiye milli maçı için geri sayım başladı. Türkiye, Dünya Kupası elemelerinde grup 2.’si Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Amsterdam’da Johan Cruyff Arena’da oynanacak Hollanda Türkiye maçında A Milliler rakibini yenmesi halinde avantaj elde edecek. Cebelitarık galibiyeti ile grupta liderliğini sürdüren Ay Yıldızlılar en iyi ilk 11 kadrosu ile sahaya çıkacak. A Milli Takım’da kart cezası sona eren kaptan Burak Yılmaz, bu karşılaşmada forma giyebilecek. Karşılaşma öncesi Hollanda Türkiye maçının hangi kanalda ve şifresiz olup olmayacağı gündeme geldi. Peki, Hollanda Türkiye maçı saat kaçta ne zaman? Milli maç hangi kanalda izlenecek? İşte, karşılaşmaya dair ayrıntılı bilgiler.

Devamı: Hollanda Türkiye ne zaman maçı saat kaçta?.. Türkiye milli maç hangi kanalda yayınlanacak, şifresiz mi? Gözler ilk 11 kadrosunda!

Kaynak: Hürriyet

Bunu Okudunuz mu?

Yoğurla karıştırıp kahvaltıda yiyince bağırsakları çalıştırıyor! Omega-3 deposu sindirim düzenleyici

Chia tohumları vücudumuzun ihtiyaç duyduğu besinlerle doludur. Yüksek seviyelerde protein, lif ve omega-3 yağ asitleri …

Okullar açıldı, hastalık sezonu başladı

Okullar açılır açılmaz çocuklarda hastalıkların görülmeye başladığını ve yayıldığını söyleyen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.